Filmpje

Ik ben in Mbale in en ik was blij verrast toen ik merkte dat ik op mijn kamer draadloos internet had, niet al te snel maar dat is niet zo heel erg, als ik nu een film wil uploaden heb is daar gewoon de hele nacht de tijd voor. Ik had het ook het vorige hotel al geprobeerd maar dat werkte niet, hier dus wel want vanmorgen was het uploaden gelukt.

Een paar weken geleden op een zondagmorgen grote commotie bij de gate, een medewerker had zonder te vragen een vrachtwagen geleend en daarmee was hij per ongeluk tegen het hek van de gate aangereden, hek kapot en de militair die het hek voor hem openhield is een vinger kwijt. De medewerker had geen rijbewijs en al er dan iemand gewond is dan heb je ook hier wel een probleem, al met al was het een heel gedoe met ook heel veel mensen die kwamen kijken en zoeken naar die vinger (die hebben ze gevonden want ik heb hem gezien). Althans dat is wat ze me verteld hebben want ondanks dat ik het dichtst bij woon van iedereen heb ik echt alles gemist.

Maar het hek was kapot en moest gerepareerd worden, vorige week donderdag wilden ze met een slijptol het hek losmaken, maar daarvoor is stroom nodig en het dichstbijzijnde stopcontact is in mijn huis, een verlengsnoer van 100 meter hebben ze niet, dus dat moest creatief opgelost worden.  Als de kwaliteit niet heel erg slecht is zou dat ook allemaal zichtbaar moeten zijn. Filmpje duurt ongeveer vier en een halve minuut. De man in de blauwe overal is de elektricien, het is niet de oudste medewerker op het college, dat is de loodgieter van 79, de elektricien is met zijn 77 jaar nog best jong (hij kan nog rennen), ik denk dat regelmatig een 240 volt schok je hart jong houd, gezien zijn werk kan het niet anders dan dat hij er veel gehad heeft.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=m4ovKzSyFzs]

Reacties zijn gesloten.