De dag van vertrek

Het heeft best lang geduurd voor het september was. Normaal is een zomer vol met mooi weer en is een zomer ook heel snel voorbij, nu was de zomer nat en ook heel snel voorbij, toch had het deze zomer nog wat sneller mogen gaan.

Maar het is zover, vanavond vliegen, ik heb al in gecheckt, best wel handig dat online inchecken, ik weet al waar ik zit zodat ik mooi de tijd heb me voor te bereiden op een plek met weinig been ruimte.
Iets meer dan 20 kilo bagage en het past ook allemaal in mijn tas (al kwam daar wel wat moeite en kracht aan te pas).

Voor de wekker wakker, gebeurd me niet zo vaak maar vandaag ben ik vrijwillig om kwart voor 7 op gestaan, beetje raar van mezelf maar slapen zat er toch niet meer in. Tijd over betekend wel dat ik alvast een eerste berichtje op deze blog kan neerzetten.

Verder ben ik er helemaal klaar voor (ook uitzonderlijk dat er niks meer op het laatste moment moet gebeuren). De rest van de dag is daarom wachten tot Martin en Evelien me komen halen om me naar Dusseldorf te brengen (waar ik erg blij mee ben).

De blog is nu nog leeg, maar straks gevuld met foto’s, filmpjes en verhalen. De foto hierboven wordt zo snel mogelijk vervangen door een eigen foto. Als dat ook allemaal lukt en ik heb een internet verbinding in Kichwamba die regelmatig werkt dan krijgt iedereen een mail om maar vooral op deze blog te komen en kijken reageren.

Veel plezier met lezen en kijken.

Roland

3 gedachten over “De dag van vertrek”

  1. He die Roland,

    Erg gezellig vrijdag…

    Weet je al wat “een cappuccino zonder cacao” is in het plaatselijke dialect?

    Ben trouwens er benieuwd naar de inhoud van de rubriek onzin (mocht je daar hulp bij nodig zijn voor een zinvolle invullen, je weet me te vinden)

    Goede reis en we houden contact.

Reacties zijn gesloten.