Het was (en is) nog niet helemaal klaar..

Blauwe lucht, zon en het gaat richting de twintig graden. Nog geen Afrika maar als ik mijn ogen dicht doe kan ik al wel doen alsof. Maar ik ben gewoon thuis in Nederland. Terug uit Afika had ik hier nog wel wat te doen, mijn afstudeer rapport moest afgemaakt en ingeleverd worden. Daar heeft nog wel aardig wat tijd ingezeten maar het rapport is af, ingeleverd en ik heb mijn afstudeer presentatie gedaan. Het afstudeer avontuur wat in september is begonnen is daarmee afgesloten. Een zeven en half is het cijfer wat ik hiervoor gekregen heb. Dit wilde ik jullie (de volgers van mijn blog) toch even laten weten.

Hanze en de colleges in Oeganda zijn blij met wat ik gedaan heb in Oeganda en ik mag binnenkort terug naar Oeganda om een aantal vervolg werkzaamheden uit te voeren. Het project loopt nog een paar jaar en als daarna alle Hanze studenten en medewerkers die bij het project betrokken zijn hun aandacht op andere zaken aan het richten zijn, is het wel de bedoeling dat wat er allemaal in Oeganda gedaan is toekomst vast is.  Daar moet nog over nagdacht worden en dat iets wat ik daar dan onder andere ga doen.

Wellicht dus tot een volgende Blog.