Een half jaar is zo voorbij!

Sinds woensdag is mijn half jaar placement via VSO voorbij, tot op het laatst nog bezig geweest hier wat anders te vinden maar dat is niet gelukt. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant ook weer niet want als het goed is ga ik gewoon nog een keer voor VSO wat doen, zal dan eind van dit jaar zijn (voor het komende half jaar wel even werk nodig, als iemand iets weet).

Vanaf gisteren vakantie, na de nodig frustraties met werk best wel even lekker. Dit weekend kamperen in Lower Zambezi dan volgende week een week naar Zanzibar, met Pasen naar Minga en Petauke en als het goed is de laatste week van April naar Harare in Zimbabwe om daar het arts festival te bezoeken. Drie of vier mei vlieg ik dan terug naar Nederland. Ik denk dus haast dat dit de laatste keer is dat hier wat schrijf.

Zambia was een erg leuke en goede ervaring, wat werk betreft is het niet altijd even leuk geweest, maar dat is ruimschoots goedgemaakt door het leven hier en de mensen die ik hier heb leren kennen.

8 gedachten over “Een half jaar is zo voorbij!”

 1. weer terug naar Nederland? Het wordt weer eens tijd voor een familie reunietje. We hebben mekaar echt tijden niet gezien!

  gr Immo

 2. Hé broer,
  Jammer dat het daar eerst voor je stopt.
  De meiden vinden het wel superleuk dat je eerst weer terug komt (ik ook).
  Moet ik naar woonruimte voor je gaan uitkijken?

  Liefs, Henriette.

 3. Hey Roland,
  Jammer dat je weer terug moet naar NL; ik weet dat je liever in Afrika had willen blijven. Gelukkig ga je wel terug voor de zomer (als je tegen de winter in NL terug was gegaan, was het nog treuriger geweest!).
  Veel plezier in Zanzibar en Zimbabwe!

 4. Hallo Roland,

  Bedankt voor je mooie verslaggeving,ik ben weg benieuwd om de verhalen van je persoonlijk te horen.
  Welkom in nederland en je komt ook maar een keertje bij mij buurten.
  Een heel goede reis terug.

  vr.groet,

  cor

 5. YES, eindelijk weer eens een potje squash winnen dus! Heb heel erg geoefend (NOT) dus kom maar op! Ben heel benieuwd welk Afrika-project je nu weer gaat oppikken, want dat zal vast weer gebeuren. Geniet nog lekker van de tijd in Afrika en veilig thuiskomen!
  Liefs,
  Pam

 6. Jippiejeeeeeeee, kunnen we weer kilometers kletsen! Wij gaan 23 mei (ja, ik weet het) naar Canada, zie ik je voordien?
  Geniet van de pracht die Afrika te bieden heeft, ik ga me intussen verheugen!
  Veel liefs en een dikke kus met de armpjes,
  Majda

 7. Heb met interesse je Blogs gelezen! Lijkt me dat je er weer een hele leuke levenservaring bij hebt, ben soms best wat jaloers.

  Mocht je omhoog blijven zitten qua werk, klopt gerust aan.

  Gert.

Reacties zijn gesloten.