Filmpje twee

Na twee maanden alweer een filmpje, vrijdag nacht geupload maar aangezien we hier sinds zaterdagochtend zonder stroom zaten nu net pas kunnen controleren of dat gelukt was. En het is gelukt, alleen had ik twee versies gemaakt en dit is eigenlijk de verkeerde. Iets mindere kwaliteit en geen verklarende tussen stukjes. Die doe ik daarom nu even handmatig. Het is een compilatie filmpje, erg hak op de tak springerig maar hopelijk nu wel een beetje een beeld van Oeganda.

Het begint met een niet zo’n leuke baviaan, deze kom je hier af en toe tegen en dan zijn ze wel brutaal en zeker niet bang. Afgelopen maandag naar Bushenyi geweest en omdat ik wist dat ik ze tegen kon komen bananen gekocht en de videocamera mee genomen, maar op de heenweg geen baviaan gezien en een dag later op de terug ook niet, tenminste niet op de plek waar ik ze verwachte. Toen ik de moed al opgegeven had zag ik een baviaan op de weg zitten, gestopt en toen rende hij weg. Veilig achter de vangrail zat hij te wachten of ik eten had. Dat had ik maar dat wilde hij alleen eten als ik het ver weg gooide. Het heeft me vijf bananen gekost voor ik hem in beeld had. Een vervelende baviaan dus.

Verder wat gereis door Oeganda, een waterval, regen, Kichwamba, volleyballen met zes tegen twee en dan nog verliezen, een gekke supporter en pannenkoeken bakken.

Ik heb het de laatste week druk gehad en de volgende week is dat ook nog zo, ik heb nu al wel stof voor drie hele lange leuke blogs, alleen nog even tijd vinden om ze te schrijven.

[youtube https://youtu.be/mn8yDxkvCxU]

Groeten,
Roland

8 gedachten over “Filmpje twee”

Reacties zijn gesloten.