Woon werk verkeer

IMGP5355

In plaats van weer wat vertellen over het leven in Kenia, misschien leuker om wat te laten zien. Een camera op mijn helm geplakt en daarmee van huis naar werk gereden (vaker dan één keer, duurde even voor ik tevreden was) en de camera een keer meegenomen met hardlopen.

Filmpje hieronder is van werk naar huis, maar dan met een grote omweg, ook tussendoor gelunched. Film laat Kilifi town zien, hoe deze aan het water ligt, het onderscheid tussen rijk en arm (werk is een afgesloten mooi terein,  onze buren wonen in huizen van modder) en hoe het er op de weg aan toe gaat. Filmpje is bewerkt om niet heel lang te duren. Als je denkt dat ik wel erg hard rijd, dan speelt het wat versneld af.

Tweede filmpje is hardlopen met collega Ori, sinds we beiden op de plantage wonen lopen we hier niet zo vaak meer. Dit is wel een erg mooi stuk van Kilifi, onder het filmpje de route die we gelopen hebben. Ja, dat is een hele slechte tijd maar het is een route met veel obstakels en ondanks dat het een ‘koele’ avond was, toch 29 graden. Camera stil houden tijdens het rennen bleek wel onmogelijk.

creek_run

 

Deze laatste is van huis naar werk, onbewerkt en daarom wat langer (daardoor wel met geluid), deze laat de kreek wat mooier zien, als het saai is zelf maar fast forward doen.

 

7 gedachten over “Woon werk verkeer”

 1. Zie dat je goed gebruik maakt van je nieuwe camera! :-) Leuk toch nog even wat van Kenia gezien zo! Enne..die tijd bij hardlopen…pfff…ik zeg; niets mis mee! Geniet nog even lekker en een goede reis maandag!

 2. Hallo Roland,

  Wat doe je mij een plezier met deze beelden.
  Zo krijg ik een nog betere indruk dan de foto’s.
  Hartelijke groet van

  Cor uit Assen.

  p.s.ik stuur dit ook door naar mijn zoon en dochter (evert en karin en aan ingrid met de kinderen.

 3. In 10 minuten op de ‘brommer’ naar het werk. :-) Ziet er prachtig uit. Krijg heimwee naar het mooie weer en naar Afrika.

 4. Hoi Roland,

  Tof om wat van de omgeving te zien op de filmpjes! Wat een prachtige natuur.

  Ik moest wel lachen toen ik bij het eerste filmpje zag dat je je motor weghaalde: daar stond een bordje ‘no parking’😄

  Liggen er nou iets van spijkerstrips op de helft van de weg bij grote wegen?

  Je woont nog steeds in dat mooie huis zo te zien? Dat zag er niet verkeerd uit op je vorige blog..!
  Ik kan me voorstellen dat je iedere dag weer jezelf gelukkig prijst dat je daar mag wonen.

  Ik kijk uit naar je volgende blog!
  Groetjes Joyce

Reacties zijn gesloten.